Kinesio taping

Próbáld ki a tapinget nálunk most ingyen!

2016. szeptember 9.

A Maminbaba Debrecen órákon most ingyen ragasztunk, egész szeptemberben!

Íme a tudnivalók...

Mit kell tudnod a lehetőségről?

Működése:

Nincs szó semmilyen, nyugati orvosláshoz szokott agyunk számára boszorkányságról. Nincs benne hatóanyag, nem allergizál. A tape működése puszta fizika: a bőr megemelésével a gyulladt, fájdalmas testrészen felgyorsítjuk a vér - és nyirokkeringést, ezáltal a regenerálódást. Mivel a nyomás és ezzel a fájdalom megszűnik, aktivizálhatjuk, magyarán mozgathatjuk a sérült területet, ami tovább fokozza a regenerálódást.

Bejelentkezés:

Privát facebook üzenetben, a panasz megnevezésével, már akár most is. Nincs kis vagy nagy panasz, bármivel kereshettek, és eldöntjük, hogy tudunk-e rajta segíteni. Válaszként küldök majd mindenkinek egyénre szabott kérdéseket, erre válaszoltok, és beírunk mindenkit a naptárba. Előnyt élvez az, aki menstruációs görcsök miatt jelentkezik, mert ott a dátum adott.
Nagyjából mindenkivel megbeszéljük, hogy mikor tudjuk ragasztani. Az órára való érkezési szándékodat jelzed, amit nyilván kisbabás anyukaként nem tudunk 100 %-ra venni, ezt bekalkuláljuk. Ezért minden órára 3 anyukát hívunk, aztán 2 biztos el tud jönni (most pénteken csak kettőt kezdésnek). Az érintettek 10.00-ra érjenek oda, a ragasztás kb. 5-8 percet vesz majd igénybe.


Együttműködés:

A cél egyrészt nyilván a Ti egészségetek megőrzése, másrészt az én gyakorlásom. Elmondom majd, mire figyeljetek ahhoz, hogy sokáig, akár 7-10 napig fennmaradjon a tapasz. Utólag pedig mindenkitől tapasztalatokat várok szintén facebook üzenetben, pár mondatban.
Előre is köszi! Az együttműködésünk alapja az őszinteség: részemről nem ragasztok senkit akkor, ha nem vagyok teljesen biztos benne, hogy segítségre van szüksége, vagy ha pl. orvosi diagnózis nélkül nem lehet belevágni. Tőletek pedig szintén őszinteséget várok a visszajelzésekben: az is érdekel, ha totál szkeptikus vagy, és az is, ha semmilyen hatást nem éreztél.

Várjuk az üzeneteiteket!